Web Hosting Profesional

Gazduire site web

 

Termeni si conditii

Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date Tetragemina S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. link: dataprotection.ro

Prezenta conventie privind “Termenii si conditiile de utilizare a serviciului de gazduire pagini web”, stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul My-Host.ro ori poate utiliza in orice mod serviciul de gazduire sau inregistrare domenii, si are valoarea unei conventii incheiate intre My-Host.ro (denumit in continuare “furnizor”), in calitatea sa de proprietar si administrator al siteului si de furnizor al serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile (denumit in continuare “utilizator sau client”).

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la My-Host@webdesigneuropa.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Conform legislatie din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor.

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, deschiderea unui cont la My-Host ori utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

1. Politica de continut

Este interzisa publicarea pe serverele furnizorului de continuturi sau trimiteri (links) catre astfel de continuturi care: (i) incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi; (ii) au continut obscen sau pornografic sau de natura violenta; (iii) au continut defaimator sau calomnios; (iv) au continut cu caracter rasial ori discriminatoriu; (v) contin virusi, cai troieni sau altele similare; (vi) contin software piratat sau se adreseaza celor care pirateaza software ori practica orice activitati similare. Este de asemenea interzisa utilizarea serverelor noastre exclusiv ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).

2. Scripturi interzise

- Scripturi pentru proxy, anonimizator
- Scripturi pentru IRC
- Scripturi de top siteuri
- Scripturi de jocuri online ( se exclud joculete in flash )
- Mail bomber, mass mail sau orice script de trimis emailuri nesecurizat
- Torrent tracker
- Chat room-uri care consuma excesiv resurse si chaturi WAP
- PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi.

Orice incercare de a aduce prejudicii serverelor sau clientilor este strict interzisa. Orice activitate care afecteaza buna functionare a serverului de shared hosting (exemplele includ, dar nu se limiteaza la: CPU load peste limite normale, mass mailing, query-uri SQL foarte frecvente si/sau de durata ) va fi considerata abuz si va fi apreciata ca o incercare de prejudiciere a celorlalti clienti colocati. Consulul maxim acceptat pentru siteuri este de 5 % CPU , 5% MEM si 1.5% MYSQL, consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server.

3. E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje, si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste.
Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 500 de email- uri intr-un interval de 60 de minute. Aceasta politica (restrictie) este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii serviciilor receptionate de cliienti. Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire.

4. Utilizarea resurselor

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse ( memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului.

Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului.

Pachetele de gazduire care oferta trafic necontorizat nu pot gazdui fisiere cu o marime mai mare de 500 MB, nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de gazduire gratuita. Pachetele de gazduire cu resurse de spatiu, trafic, sau domenii necontorizate sunt pentru o utilizare in limita resurselor serverului CPU, MEM, disk; permise conturilor de gaduire shared, si in limita de banda de 20 Mb/s.

5. Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.

6. Raspundere limitata

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

7. Bakup

Backup-urile pentru serviciile de gazduire shared si reseller sunt facute de catre noi zilnic atat la fisiere , casute de email cat si la baza de date pe un server local cat si extern unde sunt pastrate minim 5 zile. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la optiunea Bakup. Clientii de VDS si Servere Dedicate nu beneficiaza de backup gratuit decat daca in oferta este inclus acest lucru, si in acest caz trebuie sa se asigure periodic ca serviciul de backup functioneaza corect pe severul administrat.

Furnizorul nu este responsabil in nici un mod pentru pierderea informatiilor gazduite ca urmare a actiunilor utilizatorilor sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre Cpanel.net.

8. Garantia uptime

Serviciul oferit de My-Host garanteaza un uptime mediu al serverelor de 99.9 % .

Sunt exceptii urmatoarele:

- Situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale.

- lucrari de intretinere anuntate sau neanuntate in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor.
- domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate My-Host
- probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

9. Programe care ruleaza in Background

Nu permitem utilizarea programelor care ruleaza in continu in background. Permitem programelor sa opereze in background ca o extensie a site-ului web al clientului, dar nu permitem folosirea programelor special realizate pentru a opera in background.

10. Cron Jobs

Nu permitem rularea de scripturi prin cronuri setate la intervale mai mici de 15 minute.

11. Scripturi CGI

Scripturile CGI pot fi utilizate gratuit de catre clientii nostri doar la cerere, dar orice script CGI realizat special pentru a afecta in mod negativ performanta serverului sau integritatea retelei poate fi oprit fara preaviz.

12. Chat Room

Nu permitem folosirea de Chat Room-uri proprii fiecarui client pe serverele noastre datorita cerintelor deosebite ale acestor programe.

13. Instalari de servicii suplimentare

In cazul in care scriptul care doriti sa il folositi necesita activarea altor programe software pe server, My-Host nu este obligat sa instaleze acele programe, decat in cazul in care considera ca activarea acestora ar influenta negativ stabilitatea sau securitatea serverului. In acesta intra si modificarea unor parametri ale programelor folosite pe servere.
Orice cerere de upgrade la cont ( spatiu / trafic / alt pachet ) se face prin email sau ticket de suport cu cel putin 24 ore inainte de modificare. Nu ne asumam nici o raspundere daca nu se face upgrade la cont si se termina traficul siteului sau spatiul. Clientul poate verifica in permanenta resursele alocate in panoul de control – Cpanel.

14. Notificari si anunturi

My-Host isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

15. Termene de plata si facturare

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email si o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.
In cazul in care contul clientului a fost suspendat pentru neplata dupa trecerea perioadei de gratie mentionate mai sus, furnizorul isi rezerva dreptul sa perceapa taxa pentru furnizarea datelor din contul respectiv catre posesor. Taxa de transfer al informatiei este de 0.10 euro pentru fiecare 1 MB de informatie. Informatia va fi furnizata in formatul unei arhive de backup complet al contului.
Preturile afisate pe site-ul www.my-host.ro sunt in RON si includ T.V.A. - Detinatorul de drept al site-ului www.my-host.ro este societate comerciala neplatitoare de T.V.A.

Facturarea serviciilor achitate prin sms se face de catre operatorul de telefonie, astfel My-Host nu va expedia factura fiscala pentru platile prin sms .

16. Prelungirea domeniilor oferite gratuit la oferte

Pentru prelungirea domeniilor .com / net /org / info / us / biz oferite gratuite in cadrul unei oferte se va plati taxa normala de inregistrare a unui domeniu.

17. Regulile de inregistrare a domeniilor .RO

Momentan domeniile inregistrate au o perioada de valabilitate nelimitata atata timp cat ROTLD nu va introduce o taxa anuala.
Toate inregistrarile de domenii .RO se supun regulior de inregistrare stabilite de catre ROTLD si se gasesc la linkurile de mai jos:
- http://rotld.ro/romana/inregistrare_domeniu/rules_ro.html
- http://rotld.ro/romana/inregistrare_domeniu/agreement_menu_ro.html

18. Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 5 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii pro-forma vor fi suspendate pana la confirmarea efectuarii platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii.

Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator.

In cazul in care domeniul este suspendat sau sters pentru neplata sau pentru renuntare la servicii My-Host va redirecta domeniul spre o pagina parcata pana administratorul domeniului isi va modifica serverele dns.

19. Perioada de testare gratuita 30 de zile

Fiecare client de gazduire al My-Host beneficiaza de o perioada de testare gratuita de 30 de zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de hosting puteti renunta la acest serviciu chiar si fara sa anuntati My-Host despre acest lucru. La 24 de ore de la expirarea perioadei de proba contul va fi suspendat automat.

Urmatoarele servicii nu sunt incluse perioada de testare gratuita de 30 de zile : taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu (nationale si/sau internationale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VDS, Radio, DNS, adrese IP sau licente pentru software aferent serviciului.

Platile prin SMS nu sunt rambursabile .

20. Modificari

Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul siteului sau panourile de control ale clientilor cat si prin corespondenta electronica (E-MAIL).

 

Cartus compatibil HP Q2612A Cartus compatibil HP 285/435/436 Cartus compatibil canon Fx10 Fx9